Nieuwe centrales in de startblokken. Meedoen? Nu inschrijven!

Woon je in de gemeente Hattem en heb je zelf geen geschikt dak voor zonnepanelen of je hebt al zonnepanelen op je eigen dak liggen en je wilt extra panelen kopen of laat je al het regelwerk en de installatie liever aan ons over? Dan is dit project misschien een mooie kans. Lees hoe het werkt en klik hieronder op de blauwe knop ‘Hou me op de hoogte’.

Er komen vele zonnepanelen op de daken van:

Deelname is voor vrijwel iedereen mogelijk; voor huishoudens, andere kleinverbruikers (ondernemers) en grootverbruikers (>80A aansluiting). De collectieve zonne-energiecentrales, die gebruik gaan maken van de fiscale Regeling Verlaagd Tarief (postcoderegeling), is deelname alleen verstandig voor adressen in het 8051, 8052, 8091, 8094 en 8191 postcodegebied. Voor de grotere installaties wordt gebruik gemaakt van de SDE regeling.

Voorwaarde voor de teruggaaf energiebelasting is dat uw energiebedrijf de postcoderoosregeling ondersteunt. Powered by Hattem stelt het op prijs als een deelnemer energieklant wordt bij Greenchoice. Niet alleen omdat Powered by Hattem een samenwerkingsverband met Greenchoice heeft, maar vooral omdat het extra opbrengsten genereert voor Powered by Hattem. De overstap naar Greenchoice kunnen wij voor je regelen.

  

Aanmelden

Terug naar overzicht