Week van Duurzaamheid

De weken van 5 t/m 17 oktober 2020 staat in het teken van Duurzaamheid & Innovatie. Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen samen aan een duurzame gemeente. Door deze week te organiseren willen de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten inwoners de kans geven om ideeën op te doen en om hun leefstijl en omgeving duurzamer en groener te maken.

De onderwerpen die aan bod komen, gaan over wonen, werken en vrije tijd. De activiteiten zoals workshops vinden plaats op diverse locaties verspreid in beide gemeenten. De nieuwste snufjes, slimme oplossingen om langer thuis te wonen, leuk en lekker gasloos koken: het komt deze week allemaal voorbij. Ervaren, uitwisselen en uitproberen staan daarbij centraal. Maar ook andere thema’s krijgen aandacht. Over energiebesparing, duurzaam renoveren en duurzaam energie opwekken kun je de hele week op verschillende momenten informatie krijgen. In de komende weken wordt het programma verder ingevuld. In deze week zijn er ook allerlei acties en aanbiedingen met milieuvriendelijke-, biologische- en streekproducten.

Inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan activiteiten in de week van Duurzaamheid & Innovatie.
Doe mee en laat je verrassen!

Klik hier om je in te schrijven voor één van de activiteiten. 

Terug naar overzicht